01 mei '15

Ondertussen in de Rand:
En ondertussen

4382
door Geert Selleslach
Fronsen, vragen, schrijven. In de rubriek Ondertussen in de Rand schrijven inwoners uit de 19 gemeenten van de Vlaamse Rand wat hen opvalt in het leven en hun gemeente. Geen hard nieuws, maar de grote en kleine dingen des levens, waaraan mensen in hun directe omgeving belang hechten.

Fronsen, vragen, schrijven. In de rubriek Ondertussen in de Rand schrijven inwoners uit de 19 gemeenten van de Vlaamse Rand wat hen opvalt in het leven en hun gemeente.

Ondertussen kan je, hier op onze website (in de rechterkolom), de eerste stukjes lezen. Over het belang van groen en modder, over hoe Aquafin-werken een gemeente veiliger maken, over mobiliteit en het effect van een gesloten afrit, over een roemrucht café in Wemmel, over het gevecht om je kind in een school in te schrijven, en over dat heerlijke lentegevoel.

Geen hard nieuws, maar de grote en kleine dingen des levens, waaraan mensen in hun directe omgeving belang hechten. Als we niet oppassen komen we straks nog te weten wat die inwoners uit de Rand willen en weten, denken en doen.