01 mrt '18

In de pot roeren

152
door Nathalie Dirix
Gastronomie kent een nooit eerder gezien hoogtepunt. Chefs hebben de allure van rocksterren gekregen. Kookboeken vliegen de deur uit. Kookworkshops zijn hot. In de supermarkt vind je kant-en-klare haute cuisine gerechten. Kortom: gastronomie floreert.

Voor Yllana is de verheerlijking van de gastronomie een dankbaar onderwerp waarmee het publiek aan het lachen wordt gebracht. Het verhaal: een gelauwerde chef is zijn inspiratie kwijt en moet vertrouwen op de vindingrijkheid van zijn team van inspiratieloze koks om met een spectaculair recept de ster van zijn restaurant te behouden. Of dat gaat lukken? Dat verklappen we niet. Wat alleszins lukt, is dat Yllana met weinig woorden een hele zaal aan het lachen krijgt.

CHEFS
Yllana
DO • 1 MAA • 20.30
Grimbergen, CC Strombeek, 02 263 03 43
WO • 7 MAA • 20.00
Zaventem, CC De Factorij, 02 307 72 72
DO • 8 MAA • 20.30
Ternat, CC De Ploter, 02 582 44 33