01 sep '21

Bijzondere beeldentuin

1408
door Tina Deneyer
Kunstenaar Al Balis uit Beersel laat je tijdens het laatste weekend van augustus en de eerste twee van september binnenkijken in zijn befaamde Tuin der Onlusten. De bijzondere beeldentuin staat vol met indrukwekkende beelden, installaties, planten en objecten.

 ‘Nu heel wat mensen in hun vrije tijd wandelen en mijn tuin op een wandelroute ligt, zie ik heel vaak nieuwsgierige blikken’, zegt Balis. ‘Iedereen is de komende weekends welkom om in de Tuin der Onlusten te komen rondwandelen. De tuin is een plek waar ik kunst en natuur met elkaar in interactie laat gaan. Je ziet er een ongelofelijke verscheidenheid aan materialen en vrolijke kleuren. Ik noem het grootstadspoëzie in een landelijke omgeving.’

 De Tuin-Toonstelling in de Tuin der Onlusten, Klutsstraat 24 in Alsemberg vindt plaats op 28/8 en 29/8, 4/9 en 5/9 en 11/9 en 12/9, telkens van 13 tot 17.30 uur. De toegang is gratis. Reserveren doe je best via albalisartiest@gmail.com. Kom je spontaan langs, dan moet je mogelijk even geduld oefenen voor je de tuin in mag.