07 jul '17

Schatten van Vlieg

2813
door Nathalie Dirix
Geef toe: een geschikter decor voor een schattenjacht dan het Kasteel van Gaasbeek is moeilijk te vinden. Voor kinderen van 4 tot 12j.

Al gehoord van Schatten van Vlieg? De zomeractie richt zich naar kinderen die op meerdere plekken in Vlaanderen op zoek kunnen gaan naar een schatkist.

Eén van die schatkisten is zorgvuldig verstopt in de binnentuin van het Kasteel van Gaasbeek. Geef toe: een geschikter decor voor een schattenjacht is moeilijk te vinden!

Dit jaar is ‘geur’ het thema van Schatten van Vlieg. Spelenderwijs steken kinderen allerlei weetjes op over ons reukorgaan. Zij die de schatkist vinden, krijgen naast een pakje vol opdrachten en spelletjes een unieke code. Die code kan je invoeren op www.uitmetvlieg.be om erachter te komen of je een prijs gewonnen hebt.

En dan is er nog een verrassing van het Kasteel van Gaasbeek: op hun Facebookpagina kan je een selfie plaatsen waarmee je een extra prijs kan winnen. Wat die prijs is, kunnen we nog niet verklappen. Wel dat de schattenjacht voor heel wat zoekplezier en leuke kiekjes kan zorgen.


TOT 31 AUG
Schatten van Vlieg (4-12j)
Gaasbeek, Kasteel van Gaasbeek, www.kasteelvangaasbeek.be

REAGEREN

Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels.