02 jul '18

Werken aan de Ring

1106
door Tina Deneyer
De Werkvennootschap, de organisatie van de Vlaamse overheid dat grote mobiliteitsprojecten moet realiseren, heeft 350.000 infokrantjes verdeeld over de werken aan de Ring.

Ze vielen in de bus van de inwoners van de Vlaamse en Brusselse gemeenten die dicht bij de Ring liggen. In het krantje doet de Werkvennootschap de concrete plannen uit de doeken voor de werken die in 2019 zullen starten. Intussen werden er al drie infomarkten gehouden in Zaventem, Vilvoorde en Wemmel, waarop inwoners de plannen konden inkijken en vragen stellen. In november volgen er waarschijnlijk nog twee.

‘Er zijn ook infosessies voor werven die in uitvoering gaan. Zo is er op 2 augustus een infoavond over de werken aan de fietssnelweg langs de A12 in Meise. Dat is een praktische infoavond voor omwonenden en zal zich toespitsen op hinder, omleidingen en fasering’, aldus Marijn Struyf van De Werkvennootschap.

Wie zich verder wil informeren, kan terecht in de gemeentehuizen van Drogenbos, Sint-Pieters-Leeuw, Dilbeek, Asse, Wemmel, Merchtem, Meise, Grimbergen, Vilvoorde, Machelen, Steenokkerzeel, Zaventem, Kraainem en Wezembeek-Oppem. Ook online kun je de plannen bekijken via www.omgevingvlaanderen.be. Hier kunnen burgers hun reacties en opmerkingen over de plannen kwijt.

  www.werkenaandering.be

REAGEREN

Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels.