22 mrt '17

Klik klik: een fotowedstrijd

2897
door Joris Herpol
De blog van Zenne & Zoniën, kortweg Zenzo, schrijft een fotowedstrijd uit. ‘We nodigen iedereen uit om origineel en waardevol erfgoed te fotograferen. Want beelden helpen bewaren’, zegt Roger Swalens, voorzitter van Streekvereniging Zenne & Zoniën.

‘Dat kunnen natuurlandschappen zijn, dorpsgezichten, merkwaardige gebouwen of hun kleinere details, trage wegen, enzovoort, liefst op een originele manier in beeld gebracht.’

Deelnemers mogen één foto maken of ook een reeks in hetzelfde thema. Het moet gaan over Beersel, Drogenbos, Linkebeek, Halle, Sint-Genesius-Rode en Sint-Pieters-Leeuw. Er zijn geen regels of ingewikkeld reglement. Aan het einde van elke maand worden er een of meer maandfavorieten gekozen. Uit de maandfavorieten worden in december de eindwinnaar(s) gekozen.

De inzendingen worden beoordeeld door een jury van Zenzo, aangevuld met professionele fotografen. Er is een leuke prijs voor alle eindwinnaars en een attentie voor elke deelnemer. Ingezonden foto’s worden eventueel gebruikt in het tijdschrift De Zevende Kracht.
 

Stuur je werk in een goed digitaal fotoformaat naar: zenzofoto@gmail.com. Vermeld je voornaam en naam, mailadres en de plaats + datum van je opname(s). Je mag continu inzenden tussen 1 maart en 30 november. Meer info: fotozenzo.blogspot.be.