28 mrt '19

Neve & Natalia

2955
door Nathalie Dirix
Toegegeven, het is geen voor de hand liggende combinatie. Maar precies daarom gaat er zoveel schoonheid uit van dit talentrijke duo.

Wanneer zij samen op het podium staan, dan gebeurt er iets. Dan krijg je twee mensen die uit hun comfortzone treden en samen hun muzikale grenzen verleggen. Zo’n performance gaat dan ook geen seconde vervelen. Dat beide iconen samen optreden, is niet het resultaat van een of andere handig bedachte format. Jef en Natalia kwamen elkaar beroepshalve al een paar keer tegen en het klikte. Dermate zelfs dat ze besloten als Jef Neve & Natalia op tournee te gaan. Jef speelt vol overgave piano, Natalia blaast je met haar krachtige stem van je sokken.

Hou je van muzikale verrassingen? Dan wil je het optreden van dit duo niet missen. Een sterke performance krijg je gegarandeerd. Maar ook het wonderlijke samenspel van twee mensen die buiten de lijntjes durven kleuren. Niet omdat ze perse anders willen zijn, wel omdat ze de stap durven zetten om op zoek te gaan naar nieuwe muzikale paden die leiden naar nog meer en intenser luistergenot.

DO • 28 MAA • 20.15
Jef Neve & Natalia
Alsemberg, CC de Meent, 02 359 16 00