12 aug '17

Een geducht familiefestival

2978
door Nathalie Dirix
Na een sabbatjaar staat Volkin’Ro opnieuw klaar om deze zomer een verfrissend en gratis familiefestival te serveren. Op zaterdag 12 augustus ben je in GC de Boesdaalhoeve aan het juiste adres voor een dag vol muziek, zomerse sfeer, animatie en streekproducten.

Het muzikale programma is een mix van verschillende genres en bekende en minder bekende bands. Zo brengen Red & Lily hun kindershow voor de kleinsten en zijn The Symptomatics na een reünie toe aan een covershow die bewijst dat ze er opnieuw staan.

Ook de Zuid-Afrikaanse Stefan Dixon, bekend van optredens bij Studio Brussel en de Ancienne Belgique, maakt de bühne onveilig. Guy Swinnen, frontman van The Scabs, komt exclusief voor Volkin’Ro een akoestisch solo-optreden geven. Hij wordt gevolgd door Bram en Lennert, die allerlei songs uit de jukeboxen van weleer opnieuw tot leven brengen.

Wie graag tussen de optredens door iets eet of drinkt, kan terecht bij de standjes met zelfgemaakte pastasaus en artisanaal bereide pensen. En natuurlijk is er een ruim aanbod van streekbieren, die rechtstreeks uit de Zennevallei komen. Bieren die trouwens, naar goede gewoonte, in een echt glas geschonken worden.


ZA • 12 AUG
VOLKIN'RO
Sint-Genesius-Rode,
GC de Boesdaalhoeve, 02 381 14 51
meer info