29 mei '17

Humor, spanning 
en verwondering

3498
door Nathalie Dirix
Circus Barones komt dit jaar naar de Rand met een spektakel onder de naam 'Whow Circus Wonderland'. In deze wereld geven maar liefst 25 luchtacrobaten, koorddansers en clowns, maar ook pony's, paarden, lama's en kamelen het beste van zichzelf.

Een portie humor, spanning en verwondering; dat mag je zonder meer verwachten van een voorstelling van Circus Barones. Dat ze die mix elke keer opnieuw aan hun publiek kunnen serveren, heeft veel te maken met het gedreven duo, Richard en Eva. Samen met hun drie zonen zorgen ze ervoor dat het circus er elk jaar opnieuw met een nieuw programma staat.

Nicole, die instaat voor de praktische organisatie, benadrukt dat een leven als circusartiest hard werken is. Hoe lichtvoetig en speels hun optredens ook zijn, achter de schermen is het hard werken. ‘Met een circus rondtrekken veronderstelt een hele logistieke organisatie.’

‘Al onze artiesten werken mee aan het opzetten en afbreken van de tent. De tijd dat je alleen je act moest uitvoeren, is voorbij. Ook de administratie die bij onze optredens komt kijken, is complexer geworden. Maar als we dan voor een volle zaal kunnen optreden en zien dat de mensen genieten van onze show, dan zijn we al dat hard labeur snel vergeten.’

win RandKrant geeft 15 duotickets voor Whow Circus Wonderland (voorstellingen op zaterdag 18 uur) weg. Stuur ons een bericht (via Facebook of randkrant@derand.be) en wees erbij.

 


CIRCUS BARONES: WHOW CIRCUS WONDERLAND

24 T.E.M. 28 MEI 
Kraainem, Domein Kruisveld
(voorstellingen op wo 15u, do 15u, vr 15u, za 15u-18u, zo 11u-15u)

31 MEI T.E.M. 5 JUNI
Vilvoorde, Rooseveltplein
(voorstellingen op wo 15u, vr 18u, za 15u-18u, zo 11u-15u, ma 11u-15u)

14 T.E.M. 18 JUNI
Hoeilaart, Jan van Ruusbroecpark
(voorstellingen op wo 15u, vr 18u, za 15u-18u, zo 11u-15u)